top of page

Coaching

“Els éssers humans som abans que res sensibles. Les emocions ens fan actuar d'una determinada manera, i fins i tot a pensar de forma diferent”. Begoña Ibarrola

La meva formació artística i universitària actual de Psicologia, em permeten realitzar tallers per a col·lectius diversos en els que treballo conceptes com la complicitat, la confiança, l'expressivitat, la sinceritat verbal, el llenguatge no verbal, el llenguatge corporal o la comunicació individual i col·lectiva.  

Conceptes treballats des d’una basant artística i psicològica, que ajuden a controlar les emocions que ens impulsen a manifestar-nos i pensar d’una manera determinada i que repercuteixen en l’entorn (laboral, familiar o social).

Entendre el que sentim i perquè, és important. Com se senten els altres i fer-ho servir en les nostres relacions és totalment necessari per a la nostra felicitat.

La metodologia que he desenvolupat al llarg dels anys (fruit de l'experiència en el camp artístic, en el treball de la comunicació i la gestió de les emocions, sumats a la formació universitària en Psicologia), està basada en conceptes d’interpretació actoral o d’intel·ligència emocional com:

 

- La Consciència.

Saber què sents i per què ho sents. Capacitat de transmetre, ser sincer i conèixer el que pots fer i el que no.

 

- Gestionar-se.

Tenir la confiança d’atènyer les teves fites i controlar les emocions pertorbadores que t’impedeixin fer el que vulguis fer.

 

- L'Empatia.

Entendre com se senten els altres. Parar atenció en la comunicació inconscient/llenguatge no verbal, l’expressivitat/treball corporal, el to de veu.

 

- La Gestió de les Relacions.

Treballar la importància de la complicitat d’equip, la col·laboració. Saber escoltar, persuadir, comunicar-se.

 

A partir d’exercicis de tècniques teatrals, que demanen la implicació de totes les persones que participen en els tallers, es creen situacions que ens permeten (re)descobrir-nos individualment i col·lectivament dins d’un entorn laboral, o no, aportant un valor afegit a les persones que les constitueixen.

-   Durada: Tres setmanes, amb dues sessions per setmana de 3 hores.

Per a més informació dels cursos, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Gràcies

bottom of page