top of page

Marta Almendro

Marta Guapa.jpg

Em vaig llicenciar en Ciències Polítiques per la Universitat Complutense de Madrid i també tinc la titulació de Secretariat Internacional de la Cámara de Comercio de Madrid. Però el que realment m'agrada és tot el que té a veure amb la Coordinació i Gestió d'Events.

Després de més de vint treballant en el món de la Vela Esportiva he volgut encarrilar la meva professió en la producció d'events de tot tipus.

 

 

Enric Llort

DSC04411_edited.jpg

Tinc la sort de treballar per a algunes de les productores d’esdeveniments més importants de Catalunya i de l’Estat com Focus Events, Rez Studio o La General de l'Espectacle.

Dirigir, escriure i actuar són els tres pilars de la meva professió, fet que m'ha permès treballar al costat de grans personalitats del món de la direcció artística com Josep Maria Pou, Josep Maria Mestres, Pau Miró, Lluís Danès, Àngel Llàcer, Xavier Albertí, Hansel Cereza, Joan Font, Pep torres, Lluís Ramírez, Joan Anton Rechi,... 

A part d'escriure guions per a esdeveniments de tot tipus, també ho he fet per a espectacles musicals, teatrals, video-clips..

Actoralment he treballat en els millors escenaris de Catalunya i la resta de l'Estat al costat de professionals de reconegut prestigi.

Coach en el camp de la gestió de les emocions i la comunicació.

Estudiant de Psicologia a la UAB.

bottom of page